Очільник міста привітав пенсіонерів проекту «Єднання поколінь» зі святом весни

07.03.2018 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

Сергій Надал привітав учасниць соціального проекту для пенсіонерів «Єднання поколінь» із настанням весни. Захід відбувся у приміщенні Центру дозвілля ім. О.Довженка, де уже традиційно щосереди та щонеділі організовуються зустрічі з людьми похилого віку.

Читайте також

Транспортна реформа в Тернополі: від намірів перейшли до дій
Заява міського голови Сергія Надала щодо наруги над пам'ятником жертвам Голокосту у Тернополі

«Наша сьогоднішня зустріч особлива, адже вона - на честь Весни та на честь вас, усіх присутніх, - зазначає Сергій Надал. - Я радий, що під час таких зустрічей, завдяки проекту «Єднання поколінь», ми можемо в якісь мірі віддячити вам – огорнути турботою та увагою. Мені приємно, що проект розвивається, що де-хто із вас уже не просто учасниці, глядачі, а й самі активно долучаєтеся до організації заходів».

Очільник Тернополя додав, що кількість людей на таких зустрічах щоразу збільшується, адже саме у таких місцях тернопільські пенсіонери та одинокі люди мають можливість поспілкуватись між собою, обмінятись думками та цікаво провести час. Крім того, життєва мудрість цих людей є дуже потрібною для сьогодення.

Нагадаємо, соціальний проект «Єднання поколінь» для людей похилого віку у Тернополі проводиться з жовтня 2017 року у рамках соціально-благодійної програми «Турбота». Координатори проекту організовують для присутніх літературні читання, концерти, перегляди фільмів та зустрічі з відомими людьми.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада