Вчителі з Тернополя стали переможцями всеукраїнського конкурсу освітян

07.03.2018 16:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Не дивлячись на те, що лютий, традиційно – найхолодніший місяць року, у Всеукраїнському конкурсі для вчителів він виявився найгарячішим. Цього разу у конкурсі взяли участь 2341 педагога, які додали 6625 розробки! Загалом у конкурсі 138 переможців! Визнання у лютому отримали педагоги з 1023 освітніх закладів з усієї України.

Серед переможців є 4 вчителі, які представляють Тернопільську область, це: 

- Мех Наталія Богданівна - вчитель англійської мови, Комунальний заклад Байковецька ЗОШ І-ІІ ст. Байковецької сільської ради Тернопільського району (Тернопільська область, м.Тернопіль). Номінація: Етика.

- Юрчак Марта Михайлівна - вчитель математики, Комунальний заклад Байковецька ЗОШ І-ІІ ст. Байковецької сільської ради Тернопільського району(Тернопільська область, м.Тернопіль). Номінація: Етика. 

- Микитишин Анна Богданівна - вчитель іноземної мови, ЗОШ І-ІІ ступенів с.Заруддя (Тернопільська область, Зборівський район, с.Озерянка).  Номінація: Німецька мова. 

- Гусак Алла Василівна - практичний психолог, Тернопільський НВК ШПЛ I-III ст №2 (Тернопільська область, м.Тернопіль). Номінація: Психологія.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews