У Львові затвердили розмір зарплат двірникам

07.03.2018 17:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Варіанти

Двірник, який прибирає сходові клітки та прибудинкову територію, отримуватиме 3 723 грн.

Читайте також

Основна причина відмови у нарахування субсидії — доходи громадян
На Львівщині зріс рівень заробітної плати: середня - 6 950 грн

Сьогодні, 7 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рекомендовані критерії розрахунку штатної чисельності і розмір зарплат працівників комунальних підприємств, що обслуговують житлові фонди Галицького, Залізничного, Сихівського, Франківського та Шевченківського районів, пишуть - Варіанти.

Для комунальних підприємств, що обслуговують житлові фонди у 5 районах Львова, міськрада передбачила 14 посад, а необхідну кількість штатних одиниць ЛКП мають визначити за спеціальним розрахунком.

Також виконком затвердив розмір зарплат працівникам комунальних підприємств, зокрема двірник, який прибирає сходові клітки та прибудинкову територію, отримуватиме 3 723 грн. А оклад двірнику, який прибирає комунальні території міста, визначатимуть за результатами конкурсних торгів.

Директори комунальних підприємств отримуватимуть 8 100 грн заробітної плати, його заступник – 7 615 грн, а головний бухгалтер – 7 189 грн.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти