На станції Трускавець хулігани жорстоко побили працівника

Нападників затримали.

07.03.2018 20:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Гал-інфо

Поліція затримала підозрюваних, які напали на на працівника станції Трускавець і завдали йому тяжких тілесних ушкоджень, повідомили в Департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, пише - Гал-інфо.

Читайте також

У Самборі невідомий чоловік побив 13-річного хлопця

У неділю, 4 березня цього року, близько 19:40 у приміщенні вокзалу станції Трускавець було здійснено напад та завдано тяжких тілесних ушкоджень слюсарю-ремонтнику станції Трускавець ВП «Львівська дирекція залізничних перевезень» Маряку М. Ю. Виявивши колегу, що перебував у непритомному стані в залі очікування вокзалу, залізничники викликали бригаду швидкої медичної допомоги та наряд поліції. Із важкою травмою голови (забій головного мозку, відкрита черепно-мозкова травма) медики доправили потерпілого в Дрогобицьку міську лікарню. Аби стабілізувати стан потерпілого, було проведено складну операцію. За попередньою інформацією, в ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали кількох осіб, яких підозрюють у скоєнні нападу на залізничника. Тривають слідчі дії.

Зауважимо, що в лютому-березні на цій курортній станції Львівської магістралі зафіксовано кілька випадків правопорушень. Напередодні, 3 березня цього року, невідомі особи розбили велике вітринне вікно у касовому залі, а вночі з 20 на 21 лютого вандали розмалювали аерозольними фарбами вагони електропоїзда Львів–Трускавець. Відомо також, що приміщення залу очікування на вокзалі останнім часом облюбувала ватага підлітків, яка не зважала на неодноразові прохання залізничників дотримуватися правил громадського порядку та неохоче залишала приміщення вокзалу пізньої пори. Власне після одного з таких випадків віконне скло залізничного об’єкта й розлетілося на друзки. Втім, правоохоронці, які неодноразово прибували на місце події за викликом, обмежувалися профілактичними бесідами, зважаючи на неповнолітній вік порушників громадського спокою.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо