На Рівненщині затримали чоловіка за наругу над могилою

08.03.2018 07:50   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Шостого березня в обідню пору під час обходу адміністративної дільниці у поле зору дільничного офіцера Дубенського відділу поліції потрапив підозрілий чоловік, який ніс на плечах громіздкий поліетиленовий пакет.  Під час поверхневого огляду у ньому виявилися частини огорожі з кладовища.

Слідчі, які виїхали на місце події, встановила, що 39-річний житель Дубна, характерної етнічної ознаки, зняв секції чавунної огорожі з могили на місцевому кладовищі на вул. Млинівська.

Відомості за фактом наруги над могилою слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення дубенчанину про підозру. З’ясувалося, що він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинених інших кримінальних правопорушень. Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує покарання у виді штрафу чи арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews