Повідомлення про замінування трьох львівських бізнес-центрів виявилось фейковим

08.03.2018 10:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

Інформація про мінування трьох львівських бізнес-центрів не підтвердилася. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Чоловіку, що «замінував» будинки у Золочеві, загрожує до шести років в’язниці

«Загалом з будівель правоохоронці евакуювали близько 1000 осіб. Жодних вибухонебезпечних предметів в офісних приміщеннях не виявлено. Слідчо-оперативні групи, кінологи, вибухотехніки та спеціалісти інших служб, які працювали на місцях подій, обстежили об’єкти та прилеглі до них території. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів ними не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 7 березня, близько 11.30 до поліції надійшло повідомлення від працівників Центру безпеки міста про те, що на їх електронну адресу надійшов лист російською мовою про закладення вибухівки в закладах міста на вулицях Промисловій, 52, Героїв УПА,73 та Богдана Хмельницького, 176.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал