У соціальному гардеробі, який заснувала мешканка Луганська, вже роздали майже 6000 речей

08.03.2018 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: За Збручем

Вже понад три місяці працює у Тернополі соціальний гардероб «Одежина». Його створила переселенка з Луганська Яна Шкуратова, - пише За Збручем.

Жінка разом з сім’єю  орендує в обласному центрі квартиру та допомагає багатьом нужденним.

«Маєш – віддай, потребуєш – візьми», – таке кредо соціального проекту «Одежина». За час роботи так званого магазину, вдалося допомогти сотням потребуючих в обласному центрі.

«За три місяці роботи було видано 5981 речей. А загалом ми надали допомогу 974-ом сім’ям. Це – пенсіонери, люди з інвалідністю, ветерани праці, багатодітні родини, діти війни, чорнобильці, погорільці, а також люди, які опинилися в складних життєвих обставинах. Нас дуже радує, що ми можемо хоча б трохи їм допомогти. А також дуже дякуємо всім, хто підтримує наш проект», – каже керівник соціального гардеробу «Одежина» Яна Шкуратова.

Соціальний гардероб «Одежина» працює за адресою м. Тернопіль вул. 15 квітня 3. Сюди можна приносити речі, а також брати їх. Керівники проекту шукають партнерів, а також готові до співпраці.

Софія Романська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: За Збручем