Острозькі юристки представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях (Фото)

08.03.2018 12:21   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Студентки Острозької академії вибороли право представляти Україну на міжнародному раунді змагань у Нідерландах. Вони представляли острозьку клініку Pro Bono.

Команда у складі двох студенток  факультету права  ім. І. Малиновського – Катерини Валько та Христини Шевчук, брали участь в Олімпіаді юридичних клінік з консультації клієнтів.

null
 Фото «Острог.Інфо»

Кураторка команди Нау ОА Марія Цип’ящук коментує:

«Цього року, коли потрібно було обирати учасників – дівчата одразу зголосилися. Ми почали готуватися орієнтовно за два тижні до цьогорічних змагань. Щодо прогнозів на виграш – то ми їх не будували, просто готувалися і намагалися отримувати задоволення від самого процесу. З іншого боку – я бачила рівень учасниць і розуміла, що вони підготовлені достатньо добре. Поруч із тим хочу відзначити, що цього року було чимало сильних команд, і дійсно було приємно змагатися з гідними конкурсантами.»

Змагання відбувалися серед 20-тьох команд в Ірпені, де студенти різних університетів демонстрували свій рівень практичної підготовки в юриспруденції.

«Насправді, готуватись було не складно. Минулого року ми побачили, як відбувається конкурс, отримали фідбеки від суддів і змогли удосконалити свої вміння. Я скажу так, я отримувала задоволення цього року. – ділиться враженнями Христина Шевчук, одна з учасниць команди. – Це дуже цікавий досвід. Ми думали про перемогу, звичайно. Але я розуміла, що в цьому конкурсі беруть участь насправді сильні команди. Тому для мене це було неочікувано. Особливістю цих змагань є здорова конкуренція. Нас дуже підтримували команди, які не увійшли в фінал. Була надзвичайно дружня атмосфера.  Якщо чесно, мені навіть сумно, що я вже не зможу більше брати участь у всеукраїнському раунді (відповідно до правил), сумно, бо хочеться знову поринути в ту атмосферу».

Катерина САФОНОВА

«Острог.Інфо»


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews