«Креативний» балкон обурив мешканців Києва (Фото)

08.03.2018 20:51   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Знай

У Києві помітили чергового поціновувача "прекрасного". В самому центрі міста знайшли ще один шедевр архітектури. Власник квартири в будинку на вулиці Круглоуніверситетській продемонстрував свій нестандартний підхід до ремонту балкона, - пише Знай.

Як повідомляють представники спільноти "Типовий Київ" у соцмережах, У квартирі на верхньому поверсі мешканці поміняли старі вікна і встановили нові - яскраво-жовтого кольору, різко контрастує з кольором фасаду будівлі. У такій же кольоровій гамі зроблений і мініатюрний балкон, який тепер більше нагадує забарвлення бджоли.

 
"Я у мами бджілка..", - назвали побачене кияни.

Люди вже мало чому дивуються, однак побачене в черговий раз демонструє байдужість деяких представників до людей навколо та до естетики в цілому. Кияни обурені, що мешканці псують фасади старих будівель, про що висловились у коментарях.

Давно вже пора ввести штрафи на псування фасадів такими собі "шедеврами" .

"На мою на такому будинку виглядає нахабно",

"Я художник, я так бачу)))",

Знайшовся і майстер, який робив колись цей чудо-балкон. І він стверджує, що всього лише виконував примхи замовника - пофарбувати балкон в жовтий колір.

"Так це є я там ремонт робив на початку 2000-х. І ці жовті дерев'яні вікна встановлювали. Там квартира з монсардой під дахом. Пам'ятаю, сидимо в вікнах, а внизу кортеж Медлін Олбрайт в гості до Кучми їде ... Це на Круглоуніверситетській, номер не пам'ятаю", - пише майстер.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай