У Львові зупинили двох водіїв під наркотиками і без прав

08.03.2018 21:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZAXID.NET

У Львові патрульні інспектори затримали двох чоловіків за підозрою у наркотичному сп’янінні за кермом і без водійських прав, які у них вилучили за рішенням суду. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Одного водія Volkswagen Passat зупинили увечері на площі Двірцевій за порушення правил дорожнього руху. 35-річний чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння і, як з’ясувалося, це вже не перший випадок, пише - ZAXID.NET.

«11 жовтня Сихівський районний суд прийняв рішення позбавити цього водія на рік прав і оштрафувати на 10200 гривень. Однак це не перевиховало водія, і він сів за кермо у тому ж стані, до того ж будучи позбавленим прав», ‒ повідомили у патрульній поліції.

Від перевірки він відмовився. Патрульні склали протокол за керування в стані сп’яніння вдруге впродовж року та постанову за керування транспортним засобом без прав.

За декілька годин у тому ж районі ‒ на вулиці Городоцькій патрульні зупинили на порушення автомобіль BMW.

«Інспектори одразу помітили, що у водія змінений стан свідомості. Чоловік мав ознаки наркотичного сп’яніння. Водійське посвідчення він не зміг надати, адже, як виявилося, громадянин позбавлений прав за керування автомобілем в нетверезому стані», ‒ додали у поліції.

Цей водій також відмовився від перевірки на стан сп’яніння. Інспектори склали на нього протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння друге впродовж року) та винесли постанову за водіння, будучи позбавленим прав.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET