Червоногруді снігурі прилетіли у Тернопіль

09.03.2018 08:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Два птаха з червоними грудками прилетіли до вікна у багатоповерхівці. Снігурі дуже люблять ласувати горобиною і знають, де її шукати взимку. 

Розказує Олена Вербмцька: "В мене під вікном росла стара горобина, вони прилітають вже 2 роки. Перший раз снігурів я в Тернополі бачила років 25-30 тому. Потім тиша, а перший раз вони з'явилися 4 роки тому, а тепер два роки поспіль, тільки в минулому році в грудні була стайка - самці та самочки, на горобину встигли, а цього року тільки два самці і горобини вже не має."

Олена любить фотографувати птахів та тварин нашого міста. На її світлинах їжаки, білки, дрозди, качки, лебеді. Просто з вікна знімкує гостей своєї годівнички. Синички знають, де знайти сало взимку і приводять з собою сородичів. Декілька років тому фотокамера фіксувала ріст малих голубенят, що також звили гніздо поблизу вікна фотографа. 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews