На Львівщині прикордонники розібрали частину авто, щоб знайти 550 пачок прихованих сигарет (Фото)

09.03.2018 17:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Сьогодні вночі, 9 березня, в пункті пропуску «Рава-Руська»  завдяки службовому собаці прикордонники виявили в автомобілі 550 пачок сигарет.

Читайте також

У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет
У Рава-Руській конфіскували понад 1700 пачок цигарок

Як повідомили у прес-службі ДПС, на виїзд з України по смузі руху «зелений коридор» прибув легковий автомобіль «Мерседес» під керуванням українця, пише - Львівський портал.

«Службовий собака, натренований на пошук тютюну, який був залучений до огляду, відразу зреагував на автомобіль. Під час подальшої ретельної перевірки іномарки спільна оглядова група у складі прикордонників Львівського загону та митників виявила 550 пачок сигарет», – розповіли прикордонники.

Тютюнові вироби були приховані в панелі приладів, а також в спеціально виготовленій порожнині в паливному баку. Аби дістатися до прихованого товару, прикордонникам довелося демонтувати паливний бак та ще кілька деталей авто.

Разом з сигаретами у водія вилучено автомобіль «Мерседес» 2000 року випуску, сума їх оцінки встановлюється.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews