У Рівному до будинку підприємця кинули гранату(Відео)

10.03.2018 13:01   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Неспокійно вночі було в районі гідропарку у Рівному. Там близько другої години до будинку підприємця на Зарічній,19 кинули гранату, вона вибухнула

Про це повідомляє група телеканалу UA: Рівне у Фейсбук.  Відомо, що підприємець займається ковбасними виробами на території області.Попередньо - ніхто не постраждав.

Слідчо-оперативна група встановила, що вибухом пошкоджено фасад та вікно будинку, де проживає 38-річний власник із дружиною та малолітньою дитиною. Під час вибуху ніхто не постраждав.

Поліцейські вибухотехнічного відділу ГУНП попередньо встановили, що на місці події ймовірно стався вибух гранати «РГД-5». Металеві уламки поліцейські вилучили та направили на експертизу.

– За фактом хуліганства із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.

Зловмисникам за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews