Хто несе відповідальність «за бурульки» в Тернополі?

10.03.2018 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

У зв’язку з перепадами температури повітря, замерзанням дощу та мокрого снігу, у Тернополі спостерігається утворення бурульок на дахах будинків та можливе їх падіння, - пише Файне місто.

Нагадуємо, у Тернополі працюють спеціальні автопідйомники, за допомогою яких працівники комунальних структур очищають покрівлі будинків від снігових налипань. Також комунальні структури використовують такий метод, як обгородження потенційно небезпечних ділянок.

Читайте також

В Тернополі льодова брила розтрощила авто

При цьому комунальні служби здійснюють ліквідацію бурульок на тих будівлях, які вони обслуговують. Інші обслуговуючі підприємства, ОСББ, а також суб’єкти підприємницької діяльності, повинні самостійно виявляти та усувати бурульки з дахів будинків, які вони обслуговують або які перебувають у їх власності.

Закликаємо тернополян у наступні декілька днів бути обережними та ходити на відстані 3-5 метрів від будинків та високих дерев, а власників автотранспорту не паркувати свої машини біля будинків.

Просимо мешканців Тернополя повідомляти муніципальну поліцію про несвоєчасне усунення бурульок, надіславши повідомлення з фото на Viber (0730151481) або зателефонувавши за номером 40-41-67, 40-41-68.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто