На Рівненщині жителі одного з райцентрів скаржаться на погану якість води

10.03.2018 14:29   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

У Костополі, що на Рівненщині, жителі міста масово скаржаться на погану якість води з-під крану. Кажуть, що така водичка вже традиційно тече перед усіма святами, повідомляє Північ-інфо.

Перед святами з кранів костопільчан тече страшна іржава вода, яку не те, що пити – навіть митися в ній неможливо! Про це повідомляють самі остопільчани у соціальній мережі фейсбук.

«Це вже нагадує традицію, перед святом “Без води”»«Я вже сили не маю попрала білі речі і сиджу і плачу все жовте, що робить? Куди іти жалітися?»– пишуть люди. Через низьку якість води страждають усі. Її неможливо пити, а речі, випрані в такій «водичці» залишаються зіпсованими.

Між тим, останнім часом тариф на воду для мешканців Костополя зріс. З сайту міської ради можна дізнатись, що це сталося через те, що виросли ціни на обслуговування мереж водопостачання та водовідведення а також через підвищення заробітних плат працівникам. От тільки вода чистішою не стала.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews