П’яний водій у Києві протаранив авто поліції: троє правоохоронців у реанімації

10.03.2018 17:22   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: ZIK

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на перехресті вулиць Жмаченка та Корнатовського у Києві у реанімації опинилося троє поліцейських.

Про в ефірі одного з телеканалів заявив заступник начальника столичного управління охорони поліції Віктор Веклич, повідомляє ZIK з посиланням на УНІАН.

У Києві близько 5.45 на перехресті вулиць Жмаченка і Курнатовського Hyundai Getz влетів у Skoda Octavia, який належить Поліції охорони. У Hyundai їхала подружня пара. За даними ЗМІ подружжя відмовилося від госпіталізації, хоча жінка скаржилася на біль у спині, а чоловік весь час тримався за живіт.

Співробітників поліції доставили в лікарню. У одного з них – закрита травма грудної клітини, у ще двох – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

У поліції попередньо підтвердили, що водій автомобіля Hyundai, який врізався в авто поліцейських, був у стані алкогольного сп’янінні.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK