На автовокзалі «Чайка» лавки місту не належать (Фото)

10.03.2018 22:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: Рівне Вечірнє

На рівненському автовокзалі «Чайка» дерев’яні лавки всю зиму простояли під кучугурами снігу. В результаті дерево згнило. Рівняни ж обурилися такому стану справ, проте, міська влада прокоментувала, що лавки місту не належать. Пише «Рівне Вечірнє».

Зокрема, рівняни поскаржилися на стан лавок в групі «Рівне\Ровно» в соцмережі. У скарзі зазначалося, що за станом лавок ніхто не слідкує, вони просто гниють під снігом. Автор публікації вбачав у цьому вину міського голови Рівного Володимира Хомка. Щоправда, згодом публікацію видалили.

«Чайка – це приватний автовокзал для сільських маршруток. До чого там мер? А хтось дійсно прочитає… буде нарікати і наплодить 40 таких же коментарів… Нема контролю. Це не оренда. Приватна власність. Територія колишнього молокозаводу. На совісті власника», – пояснив ситуацію з лавками помічник міського голови Олександр Джигирей.

«А послуги вони надають усьому місту, відповідно, якість послуг контролюється містом. Згнилі лавочки, кучугури брудного снігу – це все неналежна якість надання послуг. Місто може відібрати ліцензію. Це те, що на дану хвилину у голову прийшло, а ще має бути купа варіантів. Але лише за наявності бажання з цим розбиратися», – заперечила рівнянка Ольга Віюк.

«Місто не дає ліцензій і не забирає. Там немає міських маршруток. Покажіть клас – займіться цим. Хоча б в обласне управління транспорту напишіть звернення», – знову ж таки зауважив Олександр Джигирей.

За матеріалами Рівне Вечірнє

null
Фото: Rivne Media

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне Вечірнє