Учасник АТО на Тернопільщині погрожував дружині підірвати її гранатою

12.03.2018 15:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: PRESS-ЦЕНТР

Перелякана жінка викликала правоохоронців. Ті вилучили вибуховий пристрій і відправили його на експертизу. За даним фактом розпочали кримінальне провадження, - пише PRESS-ЦЕНТР.

Скандал розгорівся у селі Великі Гаї Тернопільського району напередодні близько обіду. Під час сварки 57-річний чоловік вирішив налякати дружину і став погрожувати їй залпом від гранати. Він, до слова, учасник антитерористичної операції, тож не виключено, що вибуховий пристрій привіз саме зі сходу.

Правоохоронці вилучили гранату та відправили на експертизу до Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Інших вибухових предметів у мешканця району поліцейські не виявили.

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування злочинів згідно з частиною першою статті 129 Кримінального кодексу України – «погроза вбивством, якщо були підстави побоювання здійснення цієї загрози». Слідчі дії тривають, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-ЦЕНТР