Міський голова Сергій Надал привітав управління патрульної поліції у місті Тернополі (Фото)

12.03.2018 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська міська рада

Сьогодні Управління патрульної поліції в Тернопільській області відзначило другу річницю з часу заснування. Особовий склад патрульної поліції прийшов привітати очільник Тернополя Сергій Надал.

- Рівно два роки тому сотні полісменів склали присягу перед громадою служити і захищати. Саме цей день став відліком Нової поліції, створеної на противагу старій дискредитованій правоохоронній системі. І патрульна поліція на 100 % виконала свою функцію. Цілодобово патрулюючи вулиці міста, підтримуючи порядок і допомагаючи людям, вам вдалося довести дієвість та ефективність патрульної служби. Завдяки вашій уважності, відповідальному ставленню до покладених обов’язків, були попереджені десятки злочинів, врятовані людські життя, - зауважив Сергій Надал.

Також очільник побажав патрульним родинного благополуччя, наснаги та незмінного прагнення робити Тернопіль одним із найбезпечніших міст України.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська міська рада