Маленькі тернополяни у дитячій бібліотеці пересипали крупи і масажували долоньки (Фото)

13.03.2018 09:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Маленькі читачі Тернопільської обласної дитячої бібліотеки разом із працівниками закладу не лише обирають цікаві книжки, а й грають розвиваючі ігри. Цього разу дітки працювали з крупами: насипали їх у скляночки та масажували крупами долоньки. Про цікаве заняття бібліотекарі написали на сайті закладу:

«Гречані, пшеничні, рисові, манні…Про відмінний смак і харчову цінність представників родини «злакових» ходять легенди. Але далеко не всі знають, що крупи є корисним, а головне – доступним матеріалом для розвиваючих ігор і навіть для масажу! Переконались у цьому і наймолодші читачі нашої бібліотеки, які 12 березня взяли участь у грі «Пересипаємо ложкою» із циклу розвиваючих заходів "Слідами  М. Монтесорі". Спершу малюки насипали круп’яну суміш у скляночки, після чого масажували нею свої долоньки. Традиційно, гра завершилась веселою руханкою з бібліотекарем Оксаною Романюк», - йдеться на сайті Тернопільської обласної дитячої бібліотеки.

null

 

null

 

null

Фото з сайту Тернопільської обласної дитячої бібліотеки 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews