Рівненські благодійники з Руху «Справедливість» продовжують опікуватися автівкою, яку передали на передову (Фото)

15.03.2018 21:57   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Автомобіль швидкої медичної допомоги, який активісти рівненської обласної організації Руху «Справедливість» передали на Схід українським бійцям наприкінці грудня минулого року, нині потребує ремонту.

null
 Фото "Справедливість"

Автомобіль перебуває в користуванні Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. М. Пирогова. І після двох з лишком місяців служби на передовій в автівці вийшли з ладу коробка передач, корзина щеплення, диск щеплення, вижимний підшипник, тросик газу та масляний фільтр. Проте необхідні автозапчастини вже закупили і вже сьогодні швидку почали ремонтувати. Обслуговування автівки взяли на себе ті ж благодійники.

null
 Фото "Справедливість"

- Дуже важливо не тільки відправляти техніку на Схід нашої країни. Ми нашою швидкою опікуємося. Відправлені запчастини яскравий тому приклад. Таких спеціалізованих автомобілів там катастрофічно мало. Тому нашу роботу ми бережемо та докладаємо максимум зусиль, щоб допомагати тамтешнім військовим та цивільному населенню. Найцінніше – це життя, і його потрібно берегти, - прокоментував керівник Рівненької обласної організації Руху “Справедливість” Анатолій Сидорук.

null
 Фото "Справедливість"

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews