Рівненські поліцейські перекрили канал постачання наркотиків

16.03.2018 18:12   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області викрили групу зловмисників, які налагодили механізм постачання таблеток «Subutex» на територію області та у місця позбавлення волі.

Оперативники спільно із прокуратурою області та працівниками управління з питань виконання кримінальних покарань  встановили, що однин із зловмисників поштою з Івано-Франківської області надсилав посилки з наркотиками до Рівного, які в подальшому реалізовували на території області та у місцях позбавлення волі.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Канал постачання таблеток «Subutex» діяв майже рік. Лише в тиждень чоловіки реалізовували близько 150-200 таблеток із наркотичним вмістом, вартість однієї на «чорному» ринку становить 600 гривень, а у місцях позбавлення волі — 1500 гривень.Слідчі слідчого відділу ГУНП в Рівненської області повідомили про підозру двом учасникам злочинного угрупування за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів).

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Одному з них вже обрали міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту, щодо іншого слідчі готують клопотання.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Досудове розслідування у відкритих кримінальних провадженнях триває, поліцейські встановлюють усіх фігурантів злочинного угрупування та канали постачання наркотиків.

Інформує відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews