АТО на Донбасі завершилася, – Порошенко

16.03.2018 20:07   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Ukr.Media

Сьогодні стало відомо про завершення режиму Антитерористичної операції в окупованих районах Луганської та Донецької областей. На зміну АТО активують операцію об'єднаних сил.

Зі слів Петра Порошенка стало відомо, що на Донбасі закінчився режим Антитерористичної операції, інформує Ukr.Media.

Так, виступаючи перед військовослужбовцями ЗСУ в місті Краматорську, гарант Конституції України заявив, що українська армія готується виконати операцію об'єднаних сил на південному сході нашої країни. Зокрема, Петро Порошенко заявив, що "керівництво держави, за допомогою сил і засобів Збройних сил України та інших військових формувань і правоохоронців буде покладатись на командувача об'єднаних сил".

Верховний головнокомандувач ЗСУ зазначив, що Україна змінює формат Антитерористичної операції. Відтепер "кермо машини АТО" переходить в руки Збройних сил України.

Також стало відомо, що на новий пост був поставлений генерал-лейтенант Сергій Наєв, який, незадовго до свого призначення, був підвищений до посади заступника начальника Генерального штабу Збройних сил України. Раніше до цього він обіймав посаду керівника штабу, першого заступника командуючого Сухопутних військ армії України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ukr.Media