Ігор Василів

Ігор Василів

громадський діяч, АвтоМайдан

Про Петра, Юру, Надю, Семена і Саакашвілі

17.03.2018 16:43   Автор : Ігор Василів
Джерело: Соціальна мережа

Хто вже тільки не захоплював владу в Україні, за останні три роки. То Міхо, після прориву кордону, взяв гроші в Курченка і вирішив зробити переворот, то Семен Семенченко, майже пів року накопичував зброю в наметовому містечку під ВР для захоплення влади, то Соболєв з Рухом Визволення.... а тут Савченко з Рубаном.

На думку Порошенка і Луценка всі вони ,,рука кремля‘‘ і агенти ФСБ.

Читайте також

Важливо на сітківці чиїх очей ти зараз відображений
Якщо нардеп буде зручний для влади - то йому дадуть на округ кошти

А в мене такі запитання, чому ми ще не повернули Крим і Донбас? Ви ж тільки подумайте які відверті лохи працюють в тому ФСБ.

1. Кремль передає грузинським терористам гроші, для дестабілізації в Україні,не через кума Путіна, агента КГБ Медведчука, який щотижня літає з Києва до Москви, а через Курченка, який чуть не особисто подзвонив до Міхо, того самого Міхо, який перебуває під слідством і 100% його телефон прослуховує СБУ. Ну не лохи?

2. Семен і Єгор взагалі ,,чьоткі‘‘ агенти, про одного нам влада третій рік показує кіно як він з сєпарами ходить по адміністрації в Луганді, а про другого, що він ,,руський‘‘ з народження. Це не ті два агента що торгівельну блокаду патріоту Ахметову влаштували? Не пам’ятаєте? За три місяці аж дві гранати фсбешники їм передали, а вони взяли і замість ВР не захопили( як в 1917) палац Жовтневий))) Ну не лохи?

3. Надя і Рубан. Тут все серйозніше. Людина з мінометами і снарядами, ,,пре’‘ через КПП на бусику з меблями, на тому самому який в листопаді вже зупиняли і арештовували. Та ж поміняйте машину лохи))), вас ,,пасуть‘‘. Нє, Рубан мав везти міномети через всю країну, в Хмельницьку область в воєнну частину. Для чого запитаєте Ви? Чому не під Києвом? Військовий переворот планували ж в Києві? Я думаю для того, щоб трохи підточити і ізолєнтою підмотати зброю, бо ,,рука кремля‘‘ видала їм міни і міномети різного калібру.

Тільки уявіть,Надюха, всю владу збирає на корпоратив, в сесійні залі, всіх!!! бо якщо не всіх, то влада перейде,наприклад, від пороха Гройсману, або Турчинову як голові РНБОУ, чи Полтораку і т.д. А тут всі в сесійні залі, Надюха з гранатами, Семен і Єгор з автоматами, добкін старший і молодший за колоною, Пашинський готовий з положення лежачи вести перехресний вогонь, чекають тільки Дейдея з луком і Ківу, який після цього всього наведе порядок. Матіос вже готовий документувати і рахувати трупи, стоїть під ВР, біля стіни, щоб не зачепило осколками скла. Звучить гудок Аврори, Рубан підходить до міномета.... і бац... і ніфіга... купол не обрушується.... 
Уявіть який облом, а все через те, що лохи ФСБЕШНИКИ дали міни до мінометів не того калібру!!!!!

І всіх цих ,,агентів‘‘ після цього, садять в інтерсіті і відправляють в Польщу, як покарарання за спробу державного перевороту, у нас ж Безвіз....

І поки нам всім, Юра Луценко, буде сплітати такі байки з трибуни ВР, нам будуть звучати в голові його слова...

,,добивати автоматами...., добивати автоматами...., добивати автоматами....‘‘


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальна мережа