Найтепліші ворота в Україні від польського заводу Wisniowski – brama-market.lviv.ua

19.03.2018 16:45   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Товсті гаражні ворота WISNIOWSKI UniTherm у Львові

Для обігріву гаража і теплоізоляції будинку в цілому дуже важливо, щоб тепло, за яке ви платите, не виходило через щілини й просвіти у воротах. Тим більше, що сильні морози або будь-який інший вплив зовнішнього середовища може сильно нашкодити вашому автомобілю. Як уберегти «залізного коня» від перемерзання, а себе – від зайвих витрат на обігрів?

На нашому сайті ви знайдете всю необхідну інформацію про утеплені секційні гаражні ворота нового покоління Wishiowski – технічні характеристики і акційні пропозиції від нашої компанії. Наші салони воріт знаходяться в кожному обласному центрі України, включаючи Одесу, а доставка завжди проводиться за наш рахунок.

null
brama-market.lviv.ua

Технічні характеристики екстратеплих гаражних воріт WISNIOWSKI UniTherm

Секційні ворота Wishiowski – відмінний приклад того, що функціональність і безпеку нерозривно взаємодіють між собою. До таких систем відносяться:

  • вставки з еластичного матеріалу між панелями;
  • подвійне ущільнення в нижній частині воріт;
  • ущільнення на верхній перемичці;
  • п'ять шарів ущільнення між панелями;
  • гальма безпечного руху.

За теплоізоляцію воріт Wishiowski відповідає панель INNOVO товщиною 60мм. 5 шарів в полотні воріт не тільки зберігають тепло в гаражі, а й додатково збільшують міцність всієї конструкції. З таким утепленням коефіцієнт теплопередачі збільшується до 0,37 Вт / м2К.

Для кожних секційних воріт можна замовити бічні алюмінієві двері з ідентичним візерунком і кольором: одностулкові, двостулкові, з вентиляційною сіткою або без.

З додаванням засклених елементів в ущільнені секційні ворота ви зможете економити ще й на електроенергії, яку раніше витрачали на освітлення. Скління можна встановити у вигляді вікон різних мотивів або панорамних вставок з перегородками.

null
brama-market.lviv.ua

Ціна, розміри, варіант кольору підйомних воріт

На сайті ви можете замовити виготовлення секційних воріт, як за індивідуальним замовленням на будь-який тип отвору, так і стандартний розмір воріт – 2500х2200 за 1135 євро.

З величезною палітрою кольорів і візерунків від UniTherm ви самі станете автором неповторного дизайну, який доповнить фасад вашого будинку і гармонійно впишеться в загальну композицію. Колекція з 26 кольорів складається з 15 кольорів під натуральне дерево, а також класичні кольори –- білий, темно-зелений, металік сріблястий, срібний сірий і шоколадно-коричневий.

Три види візерунків підкреслять унікальний характер кожного будинку: панелі без формування, панелі з низьким гофром і панелі з високим гофром.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=27wyyEm1Zyc&t=1s

Де можна купити такі теплі ворота в гараж у Львові?

Хочете замовити секційні ворота з утепленням і отримати безкоштовну доставку від нашої компанії? Тоді просто зв'яжіться з менеджерами нашого інтернет-магазину за телефонами. Або вирушайте в наш салон воріт в місті за адресою: «БРАМА МАРКЕТ» Львів, с. Зимна Вода, вул. Тичини 2а

null

Переваги виробника воріт із панелей WISNIOWSKI

Ворота і гаражні системи огорожі компанії WISNIOWSKI визнані в Польщі й за кордоном, як високоякісна продукція преміум класу. Використовуючи майже тридцятирічний досвід і кваліфікований персонал, ми виробляємо широкий асортимент якісної продукції, яка призначена, як для приватних осіб, так і для професійних підрядників.

Всі конструкції відповідають ISO 9001 та OHSAS 18001, саме тому ми гарантуємо рівень якості та безпеки для наших клієнтів. Додатковим підтвердженням якості є сертифікати від незалежних центрів і європейське маркування СЕ на кожному виробі.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews