Після повернення Донбасу в Україну 52 відсотки жителів ОРДЛО зібралися вивісити український прапор, а 3 відсотки – піти в партизани

20.03.2018 10:30   Опубліковано : Павло Жак
Джерело: 7 Днів-Україна

Соцопитування про повернення Донбасу в Україні ввело бойовиків в ступор: в окупованому Донецьку жителі дали несподівану відповідь  пише «Діалог.UA».

Незважаючи на всі зусилля російських пропагандистів укоренити в мозку жителів Донбасу так звані «принади» «російської весни», жителі ОРДЛО категорично налаштовані проти терористичних формувань і стали все частіше висловлювати своє невдоволення ситуацією, що склалася. З опитування зрозуміло, що люди згадують мирне життя у єдиній Україні і бажають якнайшвидшого її повернення на захоплені території.

В опитуванні брали участь кілька сотень людей, з яких 52% написали про те, що відразу вивісять прапор України. Прихильники терористів тут же стали заявляти про якусь розправу над так званими «зрадниками», які хочуть позбутися від окупантів, а після піти наступом на Україну. Були й такі, які виявили бажання піти в партизани, а 3% заявили про свій намір здійснити втечу в Росію.

1


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7 Днів-Україна