На Рівненщині розробили гру-квест для мандрівників

24.03.2018 08:36   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

У Рівненській області створили колекційну туристичну квест-гру під назвою «На власні очі» з авторськими марками-малюнками. За умовами гри, турист має відвідати об`єкти, які беруть в ній участь, та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника», повідомляє портал "Рівненщина Туристична".

Метою проекту - розкрити унікальний туристичні цікавинки області, стимулювати розвиток внутрішнього туризму, зацікавити різні вікові групи, а особливо молодь, на власні очі побачити дива, створені природою і людьми, звернути увагу на їхній стан та заохотити до збереження, а також залучити якомога більшу кількість туристів до участі в колекційній грі через роботу з навчальними закладами та туристичними фірмами, використовуючи соціальні мережі й інші інформаційні ресурси.

Згідно з умовами гри, турист має відвідати об`єкти, які беруть в ній участь, та вклеїти унікальні марки у власний «Паспорт мандрівника». Марки та паспорт можна придбати на об`єктах або зробивши замовлення на сайті travel-passport.com.ua.

 

Унікальний проект “Паспорт Мандрівника" розповість про географію та історію подорожей, допоможе зберегти отримані враження у вигляді марки та магніта. У "Паспорт Мандрівника", що захищений унікальним номером та голограмою, вносяться особисті дані власника, вклеюються зібрані ним колекційні марки та вписуються дати подорожей.

Власник “Паспорта Мандрівника”, подорожуючита збираючи свою колекцію, має можливість брати участь в ексклюзивних акціях та розіграшах цінних подарунків, які проводяться для всіх учасників проекту.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews