Монетизація пільг на проїзд на Львівщині: кошти отримають не всі

24.03.2018 09:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Пенсіонери, які отримують пенсії розміром 5-10 тис. грн, не отримають коштів у рамках монетизації пільг на проїзд.

Читайте також

Основна причина відмови у нарахування субсидії — доходи громадян
У Львові приблизно 50-60% пасажирів – це пільговики

Про це 20 березня на сесії Львівської облради повідомив голова ЛОДА Олег Синютка, пише - ZIK.

О.Синютка прокоментував постанову Кабміну про монетизацію пільг на проїзд. «Єдине, з чим я кардинально не погоджуюся, це те, що є спроба усе фінансування передати на місцевий рівень. Вважаю, що залежно від пільг, які надавав той чи інший орган, він повинен і забезпечувати відповідним фінансовим ресурсом», – зазначив голова ЛОДА.

З його слів, найближчим часом у ЛОДА розрахують потребу у коштах для монетизації пільг для пільговиків. О.Синютка підкреслив¸ що таку допомогу отримають малозабезпечені громадянами.

«У нас є пенсіонери, які отримують 5-6, а дехто і 10 тис. грн пенсії. Зрозуміло, що їм надавати фінансову допомогу було би неправильно. Пенсіонерам, які отримують 1,3-1,5 тис. грн від імені ЛОДА ми внесемо у цей зал пропозиції стосовно фінансової допомоги на виконання урядового рішення про монетизацію пільг», – додав О.Синютка.

Нагадаємо, Кабмін прийняв постанову про монетизацію пільг на проїзд, відповідно до якої кошти та розмір компенсацій визначатимуть місцеві органи влади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews