Рівненські кінологи розповіли про найменшу "співробітницю"

24.03.2018 13:33   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews
Як тільки вона зустрічається під час проведення профілактичних заходів із дітьми, то без команди вмить займає одну і ту ж позицію — лежачи. А все для того, аби отримати порцію задоволення від того, щоб її погладили. І спілкування із нею — взаємне, адже цю «кучеряшку» хочеться потискати та пригорнути.

На фоні своїх колег-вівчарок із кінологічного центру ГУНП, особливо коли перебуває у вольєрі, кокер-спаніель Ельза ледь помітна, бо найменша серед усіх. Утім, це аж ніяк не применшує її досягнень, бо в пошуку наркотиків їй поки що немає рівних. Під керівництвом Людмили Козлюк, де тільки і яких видів наркотиків за шість років служби вона не находила.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Нещодавно допомогла працівникам управління протидії наркозлочинності розкрити злочин, знайшовши марихуану в коробці з-під цигарок, заховану у передньому сидінні автомобіля. Під час санкціонованого обшуку в помешканні жителя Рівненського району Ельза відшукала ретельно замасковані наркотичні засоби: понад півкілограма метамфетаміну та 200 грамів псевдоефедрину.Крім того, як і наступні службові собаки, про яких йтиметься мова, двічі несла службу в зоні АТО, де одного разу через спеку її зробили комфортну дуже коротку «зачіску».


Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews