В Тернополі затримали грузина-нелегала

24.03.2018 16:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Працівники міграційної служби Тернопільщини спільно зі співробітниками Управління карного розшуку затримали 38-річного громадянина Грузії. Чоловік понад рік незаконно перебував в Україні.

Іноземець приїхав сюди ще в червні 2016 року. Після закінчення дозволеного  90-денного терміну перебування він без жодних дозвільних документів залишився в країні. У 2017 році за порушення міграційного законодавства та ухилення від виїзду з України грузина притягнули до адміністративної відповідальності та прийняли рішення про його примусове повернення. Але, сплативши штраф, він й надалі нелегально  перебував на території нашої країни. Зважаючи на це, суд прийняв рішення про видворення чоловіка.

На депортацію порушник очікуватиме на Чернігівщині в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, оскільки в міграційників є обґрунтовані підстави вважати, що він ухилятиметься від виконання рішення про примусове видворення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews