У Тернополі машина таксі погрузла у глибочезній калюжі (Відео)

26.03.2018 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
Про якість доріг у Тернополі можна складати анекдоти. Адже поки центральні вулиці міста ще на виду у дорожників, які регулярно їх ремонтують, підсипають тощо, то ті, що «віддалені від цивілізації», нагадують шлях в нікуди, - пишуть Тернополяни.

Одна з таких доріг — на вулиці Тарнавського-Спортивна (в напрямку гаражів). Щодня тернопільські водії ризикують розбити власне авто через величезну яму просто серед дороги, до якої, схоже, нікому і ніколи не було діла.

Читайте також

Під Кременцем на Тернопільщині нетверезий молодик намагався викрасти авто

Так, відео того, як кермувальник таксі на «ВАЗ» просто таки втопив машину, яка погрузла у цій калюжі, в мережі «Фейсбук» 23 березня опублікував користувач Сергій Валерійович.

На ньому чітко видно, як водій, потрапивши у пастку, декілька хвилин безуспішно пробує пробитися вперед з ями, але, натомість, лише зачіпає бампер об залишки дороги. Зрештою, зрозумівши, що рухатись вперед нереально, він здав назад і поїхав в обхід калюжі невеличкою стежиною, по якій ще (!!!) реально проїхати не поспішаючи.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни