На Тернопільщині семеро рибалок провалились під лід

29.03.2018 10:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

У народі їх ще жартома називають рибалками-самогубцями. Адже попри тонкий лід, чоловіки і далі продовжують виходити на водойми, ризикуючи життям. 27 березня до пожежно-рятувальної служби надійшло одразу три повідомлення про людей, що через нехтування вимогами безпеки опинились в небезпеці. 

О 13:51 до служби порятунку «101» надійшло пвідомлення, що на крижині Тернопільського ставу, яка відкололась від загальної маси, перебувають троє рибалок. На виклик вирушило чергове відділення 1-ї ДПРЧ управління. За допомогою катера на повітряній подушці «Марс 700»  рятувальники доправили потерпілих на берег.

Читайте також

На Тернопільщині у Збручі втопився чоловік
На лід тернопільського озера продовжують виходити рибаки

Ще один виклик бійці служби порятунку отримали о 14:06 годині. Двоє рибалок провалилися під кригу на ставі в селі Горішній Івачів Тернопільського району. Це побачили випадкові свідки та викликали рятувальників. За допомогою рятувального катамарана людей доправили на берег.

Того ж дня о 14:11 на Тернопільському ставі під лід провалилися двоє рибалок, які самостійно вибралися на кригу, але через тонкий лід не могли самостійно дістатися до берега. За допомогою рятувальних мотузок бійці ДСНС допомогли потерпілим дістатися до берега. Від надання домедичної допомоги та госпіталізації рибалки відмовились.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews