Московські попи хочуть позбавити українців біометрики

29.03.2018 10:50   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Керівництво української православної церкви Московського патріархату нещодавно провело під будівлею Верховного суду України "молебень". Вийшли вони за скасування біометричних паспортів. Про це написала голова правління ГО "Антикорупційний штаб" Галина Янченко в Facebook.

За її словами, учасники акції вимагали у суддів скасувати біометричні паспорти, тому що це, як зазначено в їх листівках, "точка неповернення".

"Ще якась точка неповернення! Українцям, яким тепер значно легше відвідати будь-яку Європейську країну, складніше буде вішати на вуха локшину про "загниваючий захід" і про те, як Україні добре жилося би з "братнім російським народом", – написала вона.

За її словами, Кремль зважився на "останній крок у конвульсіях" – за допомогою "кремлівських агентів в рясах" переконувати українців не робити біометричні паспорти.

Вона стверджує, що в хід йдуть найстрашніші аргументи. Наприклад, серед "небезпек біометричних паспортів", як знову ж таки пише їх листівка – махінації з власністю і стрімке зростання чорної трансплантології.

"Зацікавлений у цьому, звичайно, Захід, щоб завершити процес "інтеграції в європейське співтовариство", – додала Янченко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews