Для львівських школярів передплатили часопис «Русская школа»

29.03.2018 21:33   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 032.ua

Такий «подарунок» Львівська середня загальноосвітня школа східних мов та бойових мистецтв «Будокан» отримуватиме 4 рази на рік.

Читайте також

Редактори з Бучача і Козови такого наговорили у Львові (Відео)

Про це інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на Фейсбук-сторінку директора школи Олександра Козловського.

«Це прийшло щойно на пошту в нашу Школу...Хтось на четвертому році війни оплатив нам цей цікавий часопис...Розгортаємо,читаємо, взнаємо...і офігіваємо! Спільні молодіжні форуми України з Росією в Білорусі у листопаді 2017-го та спільний освітянський форум у тому самому Мінську, з тими самими учасниками, приблизно в один і той самий час. Це називалось «Международное сотрудничество в образовании". Там є опис, чим займались представники України на цьому «Форумі», - обурився Олександр Козловський.

 
 

Зі слів директора «Будокану», окрім підписки на часопис «Русская школа», їхня установа отримала на початку тижня від бібліотечної системи Львова 10 екземплярів російсько-українських словників, які коштували бюджету 519 гривень та які, відповідно, ніхто не замовляв.

«Ми два роки (!!!) просимо надати нашим дітям в школі українські підручники для 6- 8 класів, а замість них отримуємо російсько-українські словники і пораду «здати в макулатуру непотрібні книжки та купити підручники" та підписку на часопис «Русская школа». Розкажіть мені про «реформу освіти в Україні» та перемогу Майдану... Слів немає...емоцій вже теж..», - наголосив Олександр Козловський.

Додамо, що часопис «Русская школа», як можна судити з вихідних даних, видається у Києві на вул. Грушевського, тиражем понад 2000 примірників. Видавець -Всеукраїнська громадська організація «Русская школа».

 

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день