На Рівненському полігоні завершилися навчальні збори резервістів

30.03.2018 00:36   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

З нагоди завершення навчальних зборів оперативного резерву на Рівненському полігоні відбулися урочистості.

Тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Захід» полковник Володимир Миронюк подякував особовому складу оперативного резерву за високий рівень військової дисципліни, ініціативу та старанність, проявлений професіоналізм.

За високі показники у бойовій підготовці, зразкове виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу розвитку ЗСУ військові оперативного резерву були високо оцінені командуванням Генштабу Збройних сил України, Сухопутних військ ЗСУ та ОК «Захід».

Військовослужбовці відзначені почесними нагрудними знаками «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня, «За доблесну військову службу Батьківщині», «За досягнення у військовій службі» ІІ ступеня, «Сухопутні війська України», «За службу».

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

За словами командира бригади полковника Олександра Жакуна, бригада з радістю чекає у свої лави військовослужбовців оперативного резерву, адже багато хто з військових оперативного резерву під час навчань прийняли рішення продовжити службу на контрактній основі.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews