Рівнянин викрав у квасилівчанки телевізор і переховувався у Здолбунові (Фото)

31.03.2018 07:37   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

29 березня вночі до помешкання 54 річної жительки Квасилова вдерся невідомий та викрав телевізор. Поліцейські затримали його у Здолбунові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Як з’ясували оперативники, крадієм виявився колишній квартирант квасилівчанки. Той, доки проживав у помешканні, придбав телевізор. Господиня заплатила чоловіку за техніку, проте крадій вирішив забрати свою колишню власність.

Коли оперативники затримали зловмисника у Здолбунові, той встиг уже продати телевізор та святкував це у товариша.

Як повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой, нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Слідчий підготував клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Телевізор слідчі вилучили та скерують для проведення товарознавчої експертизи. Рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За це чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі та звільнився у грудні торік. Відповідно до санкції статті тепер йому знову загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews