Дітлахи з Донеччини відвідали рівненську поліцію (Фото)

01.04.2018 15:55   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Учетверте на гостини на Рівненщину завітала група школярів із прифронтового міста Авдіївка Донецької області. Традиційно їх прийняв дитячий санаторій «Електронік-Рівне», а от вперше вони побували в поліції та ознайомилися із роботою поліцейських.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Дозвілля дітей із прифронтового міста прагнуть максимально урізноманітнити. Цього разу у звичну культурно-розважальну програму внесли корективи і провели їм пізнавальну та водночас виховну годину в обласному управлінні та Рівненському районному відділенні поліції.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Якими видами зброї та спецзасобами користуються поліцейські, де її зберігають і отримують, у яких випадках використовують і застосовують. Про все це розповів гостям інспектор дозвільної системи.

Ознайомили дітей зі своєю роботою і спеціалісти-вибухотехніки, а можливість поспілкуватися із чотирилапими поліцейськими подарували кінологи.

Емоцій школярам додала екскурсія у відомчий музей, де вони побачили раритетні для них і знайомі багатьом поколінням правоохоронців експонати. Ту техніку, яку раніше використовували на службі в роботі працівники органів внутрішніх справ, діти залюбки роздивлялися і розпитувалися, що і як працює.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

12-річна Вероніка ніколи не була у поліції, але після візиту сюди запевняє, що стане в майбутньому правоохоронцем і захищатиме нашу країну від ворогів.

«Ми вдячні за таку екскурсію, теплий і щирий прийом, — зазначила педагог Олена Григорівна, яка супроводжує школярів. — Побувати та відпочити на Рівненщині — це та можливість, яка дає нам, а дітям особливо, відволіктися від неспокійного життя у нашому прифронтовому місті, де ні на мить не забуваєш, що поруч — війна, руйнування і бойові дії».  

На згадку про себе учні передали правоохоронцям вимпел свого рідного міста та подякували за теплу зустріч.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews