Тернополянка Руслана Муравська виборола «срібло» на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху

03.04.2018 17:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

На VI чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед спортсменів з вадами слуху Тернополянка Руслана Муравська виборола срібну нагороду. Загалом за перемогу змагалися 134 спортсмени з 19 країн, зокрема з Вірменії, Болгарії, Чехії, Іспанії, Естонії, Фінляндії, Великобританії, Німеччини, Латвії, Литви, Польщі, Голландії, Росії, Словенії, Словаччини, Швеції, Туреччини, України та Білорусії. Чемпіонат проходив у місті Гомелі у Білорусії.

Читайте також

Тернополянин Тарас Радь став наймолодшим чемпіоном Паралімпійських ігор-2018

У складі національної команди України від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» виступала 18-річнка Кандидат у майстри спорту України Руслана Муравська, яка навчається на 1 курсі Тернопільського педагогічного ліцею спортивного профілю. Дівчина у стрибках у висоту з результатом  1.64 здобула друге місце, тренує спортсменку заслужений тренер України Михайло Васірук.

У загальному медальному заліку збірна команда України виборола 18 нагород: 5 золотих, 7 срібних та 6 бронзових і посіла на змаганнях друге місце.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews