Дослідження показало, що 93% опитаних мешканців пишаються тим, що живуть у Львові

04.04.2018 12:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Торік, в період з 10 червня до 10 липня, КУ «Інститут міста» провів дослідження показників якості життя у Львові, згідно якого 93% опитаних респондентів пишаються тим, що мешкають у цьому місті. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради, пише - Львівський портал.

Читайте також

Львів посів друге місце в оновленому рейтингу прозорості, поступившись Сумам

Було опитано 1200 мешканців Львова віком від 18 років. Мета дослідження – простежити динаміку основних показників якості життя у Львові, згідно з авторською методикою КУ «Інститут міста», яку вперше розробили 2013 року. Усі індикатори якості життя мешканців міста Львів – це критерії ефективності діяльності управлінців різних сфер.

Основні результати цьогорічного дослідження:

  • 2017 року, як і торік, показник якості життя становить 3,31 за 5-бальною шкалою. Загалом, порівняно з 2016 роком, мешканці міста дещо краще оцінили медичну та освітню сфери, проте виявили невдоволення щодо благоустрою та екології.
  • Мешканці міста оцінили середовищний комфорт на 3,43, а особистісний комфорт – 3,18.
  • 93% опитаних пишаються тим, що мешкають у Львові, а 49% вважають, що їхнє життя залежить безпосередньо від них.
  • Щодня або майже щодня 40% мешканців використовують маршрутне таксі, 14% – трамвай, 12% – тролейбус, а 2% – велосипед.
  • 39% опитаних проводять відпустку вдома, а 23% систематично займаються спортом чи фізкультурою.
  • У дослідженні було висвітлено суб’єктивні оцінки мешканців, що свідчать про рівень їхнього задоволення комфортом міського середовища, матеріального та соціального блага.

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews