«Мертві душі» проходять лікування в Кременецькому санаторії

04.04.2018 23:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Працівниця санаторію Оксана Пилипович розповіла у себе на сторінці в фейсбуці  який жах коїться у місті де мають оздоровлюватися діти, повідомляє сайт Бізнес-область.

Жінка повідомляє що старша медсестра санаторію примушує інших працвників, оформляти своїх дітей на лікування, на яке з держави виділяються великі кошти. Фактично держава оплачує лікування «мертвих душ», адже діти відвідують навчання у своїх школах.

Оксана Пилипова зазначила: «Це ж як потрібно по-свинськи відноситися до маленьких пацієнтів і їх батьків, щоб в санаторних умовах діти отримували з процедур лише повітряні та сонячні ванни?! Зважаючи на важкий матеріальний стан, для деяких батьків такий санаторій єдина можливість безкоштовно оздоровити дитину, але, практично, усі пацієнти швидко розчаровуються у такому "оздоровленні" тому, що його просто немає. Ситуація дійшла до абсурду».

Анастасія Гарасим’як.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews