На Тернопільщині знову масово горить суха трава

05.04.2018 09:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Минулої доби на Тернопільщині виникли 6 пожеж в екосистемах. У Чорткові на відкритій території загорілась минулорічна суха трава на площі 30 метрів квадратних. А поблизу траси «Тернопіль-Кременець» між селами Ліски та Івашківці Збаразького району виникло загорання сухої трави на площі 100 метрів квадратних. Полум’я ледь не перекинулось на лісовий масив села Іванчани.

Читайте також

На Тернопільщині ледь не згорів магазин секонд-хенду
Професіоналізм пожежників на Тернопільщині: Як можна гасити пожежу з порожньою цистерною?
Посеред дороги в Києві спалахнув автомобіль (Відео)

О 20:49 годині на відкритій території поблизу Монастириська виникло загорання сухої трави на площі 1 гектар. Під час гасіння пожежі вогнеборцями врятовано 3 гектари посівів зернової культури. У Борщові на вулиці Вовківська  виникло загорання сухої трави на площі 1,5 гектара. Вогонь міг поширитись на паспортизоване сміттєзвалище, розташоване поблизу місця пожежі, проте пожежу вчасно загасили.

Того ж дня поблизу села Данилівці Зборівського району горіла суха трава на відкритій території, площею 300 метрів квадратних та  поблизу села Соснів Теребовлянського району на площі 1 гектар. Причини виникнення пожеж встановлюють.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews