Невдовзі тернополяни зможуть набирати питну воду безкоштовно

05.04.2018 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
Цьогоріч у Тернополі запланували будівництво шести бюветів. Для зручності містян їх встановлять у різних мікрорайонах міста, - пишуть Тернополяни.

Досі єдиний бювет діяв на вул. Юності. Його відкрили ще в 2015-му році. Втім користувалися ним в основному жителі мікрорайону «Дружба», адже, для прикладу, мешканцям БАМу без власного авто це було незручно. Цьогоріч за проблему взялися масштабно і у мерії міста вже затвердили титульний список будівництва бюветів у Тернополі.

— Невдовзі безкоштовно набрати питну воду для власних потреб зможуть на бульварі Д.Галицького, на бульварі С.Петлюри, у сквері на вул. Б.Лепкого, на бульварі П.Куліша, на вул. Валовій та на вул. Лучаківського, — підкреслює очільник міста Сергій Надал.

Коли саме розпочнеться та закінчиться будівництво обіцяних бюветів поки не повідомляється. Відомо лише, що усі роботи планують завершити ще цього року.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни