Тернополян закликають долучатися до найбільшої в Україні теренової гри «Гурби – Антонівці»

07.04.2018 12:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернополян закликають долучатися до найбільшої в Україні теренової гри «Гурби – Антонівці», яку щороку проводять в області. Три доби поспіль близько 400 учасників живуть у лісі та відтворюють партизанську боротьбу на місці найбільшого бою УПА проти НКВС та змагаються за перемогу. Під час гри хлопці та дівчата  здобувають досвід командної роботи, поводження в екстремальний умовах. 

До гри можуть долучатися молоді люди віком від 18 до 29 років з усієї України. Проведуть змаг з 28 квітня до 1 травня 2018 року у лісовому масиві площею 20 км біля села Антонівці Шумьского району Тернопільcької області. За перемогу боротимуться 2 курені – «Вовки» та «Леви». А «життя» учасника – це нарукавна пов’язка. Перемогти – означає здобути найбільшу кількість балів: «вбити» якомога більше суперників, знайти ворожий штаб з прапором та втримати свій. «Вбити» – означає зірвати нарукавну пов’язку гравця у бої, застосовуючи лише прийоми боротьби, без прямих ударів. Щороку на гру приїжджає декілька сотень юнаків та дівчат із всієї України. Учасники ночують без наметів, організованого харчування немає.

Участь у грі безкоштовна, організовує її Молодіжний Націоналістичний Конгрес та Міністерство молоді і спорту України.

Для участі необхідно зареєструватися.

Сторінка у мережі Фейсбук.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews