Ігор Василів

Ігор Василів

громадський діяч, АвтоМайдан

Ми живемо у викривленій реальності

Якось так виходить...

11.04.2018 09:36   Автор : Ігор Василів
Джерело: Соціальна мережа

Так сталося, що захворіла близька мені людина, ну і прийшлось звичайно везти у лікарню. Приізджаємо ми спочатку в районну лікарню, там вже лікарів немає бо Великодня субота (15-30), порадили звернутись у відділення швидкої допомоги, прочекавши півтори години в коридорі і почувши (відмазку), що терапевт зайнятий бо привезли чоловіка з ножовим пораненням, ми зрозуміли що треба їхати в інше місце.

Приізджаємо в приватну клініку. Тут ми йдемо до терапевта, лаборант зразу робить кардіограму і нас на ліфті спускають на нульовий поверх де роблять КТ, за кілька хвилин до нас спустився терапевт і подивившись результати КТ ставить діагноз і виписує направлення на термінову госпіталізацію по місцю прописки. На все пішло біля одніє години часу і 1350грн (все офіційно в касу).

А далі.... а далі лікарня по місцю прописки))), з списку в лікарні є тільки один антибіотик, і все... все решта за свої кошти, в перший день 1500грн і сьогодні 2600 і це тільки четвертий день...
Про тарганів, їжу, туалет, 20ку за укол, 50ку за ватку, розписувати не буду, цікавіше далі.
Всі як один лікарі, медсестри і санітарки рахують що в цьому всьому винна... Увага!!!! Уляна Супрун!

Я не знаю як Супрун робить мед реформу, і не знаю як повинно бути (бо не є фахівцем), але так як є точно не може далі продовжуватися...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальна мережа