Рівненські митники зафіксували порушень на 63 млн гривень

12.04.2018 22:43   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Протягом першого кварталу поточного року рівненські митники зафіксували 251 випадок порушень митних правил. Вартість предметів порушення складає 63 млн. гривень.

Крім того , 13 «резонансних» справ заведені за фактами: недекларування товарів на суму 66 тисяч гривень; приховування від митного контролю предметів, що можуть становити історичну та культурну цінність, а також тютюнових виробів на суму понад 5 млн. грн.; ввезення товарів за підробленими документами на суму понад 7,5 млн. грн., а також таких подання документів на транспортні засоби (вартість більше 48,6 млн. грн.), що містять неправдиві дані щодо їхніх характеристик;  вчинення дій спрямованих на зменшення розміру митних платежів на суму більш, як 90 тис. грн.

За результатами розгляду справ про порушення митних правил, були ухвалені рішення про конфіскацію товарів на суму 6,2 млн. грн. та   накладення на порушників штрафу у розмірі більш як 7,5 млн. грн.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews