П’яний працівник Львівської міськради знеструмив село, – «Варта 1»

18.04.2018 08:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

17 квітня о 19.30 автомобіль «Hyundai Tucson» в’їхав в електроопору, внаслідок чого залишились без електроенергії мешканці села Бірки, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомив на порталі оперативних новин «Varta1» голова громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич. Він також розповів: «Як зазначають очевидці події, за кермом перебував чиновник міської ради Ігор Наконечний, з вигляду – в стані сп’яніння. Автомобіль з номером «ВС 2202 СІ» протаранив електроопору, при цьому в салоні з ним перебувала дитина. Мешканці села змусили чиновника вийти автомобіля. Наразі очікують приїзду правоохоронців».

«Ігор Наконечний уже потрапляв у ДТП у стані сп’яніння. 9 грудня 2016 року на вулиці Городоцькій у Львові не дотримався дистанції та в’їхав у «Гольф» на тому ж автомобілі. Про це повідомлялося на сторінці депутата Львівської міської ради й голови виконкому громадської організації «Варта 1» Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook», де він також опублікував фото з місця події», – поінформували також на порталі оперативних новин «Varta1» та опублікували фоторепортаж з місця ДТП.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews