Рівненські освітні заклади перевіряють рятувальники (Відео)

20.04.2018 00:05   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: ritm.tv

У Рівному наполягають на закритті понад 10 навчальних закладів. Зі слів рятувальників, під час перевірок стану технічної та пожежної безпеки закладів масового скупчення людей помітили низку недоліків.

Нагадаємо, масові перевірки розпочалися у всій країні після подій у російському Кемерово.

Зокрема, на Рівненщині вже перевірили 114 закладів - школи, торгово-розважальні центри, заклади охорони здоров’я та дитячі садочки. Результати рятувальників не втішили - кажуть, через  відсутність або несправність автоматичних систем протипожежного захисту та шляхів евакуації склали 25 адміністративних позовів та направили  до адміністративних судів.  

Попри побоювання рівнян, протипожежна ситуація у ТРЦ задовільна. Значно гіршою безпека виявилася у школах та садочках. Проте, освітяни кажуть, що про пожежну безпеку в закладах дбають.

Перевірки більше тисячі закладів в області триватимуть до червня. Результати перевірок можна побачити у публічному доступі на сайті ГУ ДСНС Рівненщини.

За матеріалами http://ritm.tv 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv