Голова Нацполіції зустрівся зі студентами Острозької академії

20.04.2018 10:57   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Голова Нацполіції прибув з робочим візитом до м. Острог на Рівненщині. У програмі візиту – відвідання Острьзької академії та відкриття триденного семінару для працівників поліцейських підрозділів превентивної діяльності.

19 квітня, Голова Національної поліції України Сергій Князєв перебував з робочим візитом у м. Острог Рівненської області. Програма візиту передбачала відвідання Національного університету «Острозька академія».

На базі цього вишу пройде триденний тренінг для поліцейських. У ньому беруть участь представники підрозділів превентивної діяльності поліції.

Програма навчань передбачає лекційні і практичні завдання. Серед лекторів – керівники структурних підрозділів центрального апарату Нацполіції, а також представники іноземних організацій-партнерів, зокрема – Консультативної місії Європейського Союзу. Серед практичних тем – організація діяльності підрозділів превентивної діяльності, зокрема чергової служби, нарядів груп реагування патрульної поліції тощо.

Департамент комунікації Національної поліції України


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews