У Квасилові творчі вечори молодих музикантів організовує ресторація «Будьмо»

20.04.2018 15:20   Опубліковано : Анна Лимич
Джерело: RvNews

Традиційними стали творчі вечори зі супроводом «живої» музики в ресторації «Будьмо» смт Квасилів, що неподалік від Рівного.   Зазвичай, велика зала харчового закладу переповнена поціновувачами мелодійного звучання музичних інструментів. Останнім часом перед аудиторією – відвідувачами ресторації виступили відомі у нашому регіоні та поза його межами самодіяльні композитори і музиканти. 

null
Любомир Пастушенко. Фото автора

Так зі своєю чарівною гітарою виступив Ігор Оксенюк (смт Квасилів), зачаровував прекрасною грою на саксофоні Андрій Кізім (м. Здолбунів-2),  із замилуванням слухли квасилівчани і неповторні мелодії на скрипці Любомира Пастушенко (с. Корнин).

Ідея проведення таких вечорів, надзвичайно приємних і вражаючих талановитим виконанням митців різноманітних творів виникла адміністратора   ресторації «Будьмо» Тетяни Процишиної, котра усією душею намагається залучити відвідувачів до прекрасного світу музики, а заодно – до смачних і завжди оригінальних страв свого закладу.

null
Тетяна Процишина з Ігорем Оксенюком. Фото автора

 

null
 Тетяна Процишина представляє Андрія Кізіма. Фото автора

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews