ОСББ Рівного вимагають єдиних правил фінансування

20.04.2018 21:03   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Про встановлення єдиних правил фінансування  капітальних ремонтів багатоквартирних будинків з міського бюджету, незалежно від того, є там Об'єднання співвласників чи його досі нема повідомляє UA: Рівне.

З такою вимогою прийшли на сесію Рівнеради члени Ради голів ОСББ міста. За їхньою інформацією, частина будинків Рівного, де Об'єднання співвласників досі не створене – 100 % коштів на капітальний ремонт отримують із бюджету. У той час, як ремонт будинків з ОСББ - відбувається на умовах співфінансування, коли мешканці самі повинні зібрати 30% від потрібної суми. Депутатів члени Ради голів ОСББ звинуватили у тому, що ті таким чином намагаються отримати прихильність виборців.

Галина Похильчук, секретар Ради голів ОСББ Рівного:

"На нашу думку, депутати вводять людей в оману перед черговими виборами та здійснюють підкуп завдяки адмінресурсу. Такі депутати обіцяють мешканцям поліпшення умов проживання, або ремонт асфальтного покриття у дворах. Ми нагадуємо, що співвласники багатоквартирних будинків - рівні у своїх правах. Незалежно, створене ОСББ, чи ні".

Сергій Паладійчук, секретар Рівнеради:

"Міськрада сприяє ОСББ. А те, що Ви озвучуєте, як тезу - це виключення з правила. Третє - щоб звинувачувати депутатів - розберіться в собі. Бо раніше нас вже звинувачували, що ми занадто допомагаємо ОСББ".

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

"Ми розробляємо єдину програму для всіх будинків, де очевидну перевагу матимуть будинки з ОСББ. Фінансову перевагу. Ця програма вступить у дію з наступного року".


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews